perjantai 31. toukokuuta 2019

Pennut uusissa kodeissa

Päivitykset täällä blogin puolella jääneet vähäisemmiksi. Kuusi pentua on jo löytäneet paikkansa uusien omistajiensa sydämissä. Aivan ihanat kodit on löytyneet kaikille superpupseille :)

Yllättäen ensimmäisenä lähtikin Andrea sijoitukseen tähän muutaman kilometrin päähän Satun ja perheensä iloksi. Karvakavereina löytyy valkoinen paimenkoira, kääpiösnautseri ja kissa. Kutsumanimeksi tuli lopulta Lilli.

Sitten lähtivät pojat Arrow ja Amulet.
Arrow pääsi Anna-Liisan luo Jäppilään tuomaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita pitkiin päiviin. Karvakavereina löytyy lauma kissoja. Kutsumanimeksi tuli Roni.
Amulet taas pääsi Espooseen Elisan ja Bogie-mäykyn kaveriksi. Kutsumanimeksi tuli Lucius.

Yllätyspentu Adore lähti äitienpäivänä Ullan ja Karin luo Lahden kupeeseen. Kaverina toinen karkkari Eco ja kissaherra-Velho. Kutsumanimeksi tuli Rita.

Seuraavaksi lähti Alma Tainan ja Karin seuraksi myöskin tähän Nokialle muutaman kilomterin päähän. Alma pysyi Almana :)

Aurora muutti Helsinkiin Emman iloksi. Kaverina löytyy cairni. Kutsumanimeksi tuli Maj.

Ana tulee muuttamaan Italian Vareseen. Lento kotiin Samuelen luo lähtee heinäkuussa kun rokotusten jälkeinen varoaika on kulunut umpeen.

Agentti etsii paikkaansa. Luultavasti tuleva koti löytyy Lahden kupeesta.. Pojua tullaan katsomaan reilun viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

EI PENTUJA Wilmalle

Wilma ultrattu tänään tyhjäksi. Ei ole nyt keväällä pentuja tulossa Wilmalle ja Baballe. Ehkä yritämme viimeisen kerran vielä syksyllä 2024