sunnuntai 5. toukokuuta 2019

7vko käynti toimistolla

Käytiin pentujen kanssa Tampereella. Toimistolla on parkkihalli jossa ilmastointilaite humisee tosi kovaa, hissit, paljon itsesulkeutuvia ovia, portaat...

Jokainen pentu käveli yksin kanssani remmissä parkkihallista kahden oven kautta hissille, hissillä ylös, pyörähdys toimistolla, käynti porraskaytävässä, takaisin hissiin ja autoon odottamaan. Osalla käytettiin namia jos oli tarve houkutella, osa ei nameja kaivannut, yhdellä toimi sosiaalinen palkkaus eli silitys ja kehut. Suurin osa kuvista oli tosi huonoja, eikä videoita yksin pystynyt oikein kuvaamaan..

Pojat:
ARROW
Kulkee hienosti mukana ilman nameja. Portaissa tarvii namia avuksi. Ovissa kulkee edeltä, jopa vetää.

AMULET
Kulkee häntä heiluen mukana ilman nameja. Portaissa nami apuna. Ovissa kulkee edeltä, jopa vetää. Erona Arrowiin heiluva häntä.

AGENTTI
Kulkee mukana ilman nameja. Ovissa minun pitää mennä ensin. Pikkuisen varovainen "yleisilme" asennossa - ei häntä tanassa niinkuin toiset pojat. Agentti oli ensimmäinen ja olin unohtanut namit, joten portaita ei mennyt. Uskon että namilla olisi mennyt, on ahne poika.

Tytöt:
ADORE
Kulkee reippaasti mukana, hieman varovainen asento kulkiessa, tarvii namivahvistetta. Välillä ääntelee (piippaa). Portaat menee hyvin. Huomaa heijastuksensa ovessa ja haukkuu sille. AHNE, nami toimii hyvin.

AURORA
Kulkee reippaasti mukana, tarvii vähän namivahvistetta. Nami toimii, mutta kulkee hyvin ilmankin.

ALMA
Vastustaa remmiä, haluaisi kulkea itsenäisesti. Asento ei kuitenkaan näytä pelokkaalta. Namin kanssa jumitus loppuu suurimmaksi osaksi, mutta välillä lopettaa etenemisen. Katselee myös heijastustaan. => suhteen luominen ja luottamus ohjaajaan tärkeää.

ANA
Kulkee mukana ongelmitta. Menee portaat ilman nameja. Häntä heiluu kokoajan.

ANDREA
Vastustaa remmissä oloa. Ei huoli namia, sosiaalinen palkka (silitys, kehu) toimii. Jumii ovissa. Menee kuitenkin portaissa pelkän kehun turvin. Reipastuu silminnähden kun otan remmin irti. => Andin kanssa myös suhteen luominen ohjaajaan tarvitsee lisätyötä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

EI PENTUJA Wilmalle

Wilma ultrattu tänään tyhjäksi. Ei ole nyt keväällä pentuja tulossa Wilmalle ja Baballe. Ehkä yritämme viimeisen kerran vielä syksyllä 2024