torstai 8. helmikuuta 2024

Pentuesuunnitelmaa 2024

Viimein Wilman pentue on taas etenemässä. Haastavien elämäntilanteiden  ja muiden haasteiden hieman helpotettua tulee Wilman pennutus ajankohtaiseksi.

Tämä on siis yhteistyöpentue Lauran kanssa ja pennut syntyvät Lauran luona Turun kupeessa. Pennut rekisteröidään Vauhtiraidan kennelnimelle ja pentukyselyt minulle sähköpostitse osoitteeseen 

vauhtiraidan@gmail.com

Pentueen sukutaulu: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI12056%2F22&RekNoE=FI12869%2F19&Sukupolvet=5



Wilma on siis luustoltaan ja silmiltään virallisesti täysin terveeksi todettu narttu joka on tuotu aikanaan Saksasta Aidan kasvattajan Birgitan avustuksella Suomeen Lauran perheeseen. 

Luonnetesti +142 laukausvarma

video: https://youtu.be/wdHUb2n1-MA


Wilma viettää normaalia lapsiperheen arkea yksilapsisessa perheessä Turun seudulla. Se on avoin, sopivan aktiivinen holskutyttö. Vetää perheen pikkutyttöä pulkassa ja kulkee kaikessa mukana.
Palkaksi kelpaa niin lelut kuin ruokakin.



Pentueen isäksi päädyttiin lopulta valitsemaan nuori uros Aatlankartan Bang Bang eli Baba joka on hiljattain luustokuvattu erinomaisin tuloksin. Lonkat B/A ja loput luustosta priimaa.
Silmäpeilaus terve, ICAA kammiokulman poikkeavuus kohtalainen mutta kammiokulman leveys hyvä. Tämä ICAA poikkeavuus ei vaikuta koiran elämään mitenkään.
Luonnetesti Babalta vielä puuttuu, mutta se on tarkoitus suorittaa heti kuin mahdollista.

Kuva: Kari Eerikäinen 

Kuvat: Outi Sipinen


Baba elelee kaupunki-arkea ja ohittaa sujuvasti niin ruokarobotit kuin ihmisetkin. Ei säiky äänistä. Leikkii hyvin eikä räyhää turhista. Palkkana myös Baballa toimii niin lelu kuin ruokakin.
"Kumpanakaan uutena vuotena Baba ei välittänyt raketeista, enempi oli hieman utelias. Ja huonekalua yms ei tuhoa. Aika itsevarma koira, rohkea ja aina valmis mihin vaan"




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

EI PENTUJA Wilmalle

Wilma ultrattu tänään tyhjäksi. Ei ole nyt keväällä pentuja tulossa Wilmalle ja Baballe. Ehkä yritämme viimeisen kerran vielä syksyllä 2024