sunnuntai 13. elokuuta 2023

Vauhtiraitalaisia luonnetesteissä 2023

 Luonnetestejä on tämän vuoden puolella tähän mennessä käynyt kokeilemassa kolme Vauhtiraitalaista.

Keväällä ensimmäisenä kävi Vauhtiraidan Billie Jean eli Halla ja testi lopulta päädyttiin keskeyttämään. Selityksen makua tai ei mutta kaikki tässä testissä meni pieleen. Ohjaaja oli äärimmäisen jännittynyt, sirua lukiessa laite kolahti Hallan päähän josta muutenkin on hyvin herkkä => tästä alkoi haukkuminen ihmisille joka paljolti jatkui myös haastattelussa. Halla kuitenkin meni rapsuteltavaksi mutta sitten on koira tulossa testipaikan ohi ja Hallan ohitusongelmat ovat työn alla joten jo vähän rauhoittunut haukkuminen alkoi uudelleen. Ohjaaja hermoilee kokoajan enemmän joka välittyy remmin kautta koiraan => päädytään lopulta keskeyttämään testi.


Seuraavana kävi uusintatestissä Vauhtiraidan Aurora eli Maj. Läpäiseminen jäi harmillisesti kahta pistettä vajaaksi eli tulos +73 laukausvarma. Hermot ja laukaukset oli kuitenkin plussalla, joten ollaan tyytyväisiä niistä.
No seuraavaksi sitten vain BH läpi ja koekentille :)


Tänään testissä kävi Vauhtiraidan Cool Conan eli Konna. Vaikka kelkka olikin nuorelle urokselle kova paikka, saatiin testi vedettyä läpi ja tulos oli +120 laukauskokematon. 
Video löytyy täältä: https://youtu.be/LIJmZAtRiaw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentuesuunnitelmaa 2024

Viimein Wilman pentue on taas etenemässä. Haastavien elämäntilanteiden  ja muiden haasteiden hieman helpotettua tulee Wilman pennutus ajanko...