tiistai 25. heinäkuuta 2023

Pikku Vauhtiraitojen B-pentue

 Näillä näppäimillä syntymässä siis pikku Vauhtiraitoja, laskettu aika huomenna 27.7.2023 😊

Emänä Valkovenäjältä Bon Hiladel -kennelistä tuotu Kiki ja isänä taas Ukrainasta Train of Happines -kennelistä tuotu Pojo. Molemmat vanhemmat polviltaan ja silmiltään virallisesti terveeksi tutkittuja. Emän silmätarkastuslausunto vanheni tässä heinäkuun alussa. Molemmat avoimia ja kaikkien käsiteltävissä, emä vähän tulisieluisempi ja isä taas pehmeämpi.

Tästä yhdistelmästä toivon syntyvän pentuja niin näyttöön kuin pikku harrasteluunkin. Biewerit rakastaa temppujen tekoa ja jaksavat lenkkeillä siinä missä isotkin koirat.

Huomioithan että biewerterrierin turkkinhoito vie aikaa jos sitä pitää pitkänä. Lyhyessä turkissa hyvinkin helppohoitoinen.

Kiki vasemmalla, Pojo oikealla

Yhdistelmän sukutaulu näyttää hyvältä (mikäli tietokantoihin kirjatut koirat on oikein) Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä pentue näyttää tältä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=ER35476/21&ReknoI=ER51276/22


Vanha kuva isästä Pojosta kun hänellä oli vielä pitkä karva



Iskä hoidossa meillä heinäkuun alussa



Pojon turkki trimmattiin tällä kertaa myös päästä lyhyeksi

Odotusaika on mennyt hyvin ja röngtenin mukaan 4 pentua olisi tuloillaan 😊

Luulen että ensi yönä tai seuraavana alkaa tapahtua...

Yhteys sähköpostilla: vauhtiraidan@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

EI PENTUJA Wilmalle

Wilma ultrattu tänään tyhjäksi. Ei ole nyt keväällä pentuja tulossa Wilmalle ja Baballe. Ehkä yritämme viimeisen kerran vielä syksyllä 2024