tiistai 18. elokuuta 2020

A-pentujen kokoontumisajot

 Kokoonnuttiin taas Lahdessa leikityksen ja ongelmanratkaisun merkeissä nyt kun jälkeläiset ovat 1v5kk iässä.

Leikittäjänä ja opastajana oli tällä kertaa maalimies Mikael Lammi ja kovasti hänestä pidimme.

Aluksi kaikkien pentujen (paitsi tietysti Lanan) piti päästä paikalle, mutta valitettavasti Ronin ja Luciuksen omistajat sairastuivat kesäflunssaan ja "koska korona" pelasimme varman päälle ja he jäivät kotiin potemaan.

Paikalla oli siis yksi uros, Aksu eli virallisesti Vauhtiraidan Agentti omistajineen. Aksu oli huimasti kehittynyt ja paljastui kaksivietttiseksi koiraksi eli Aksusta löytyi sekä puolustus- että saalisvietti. Itse en viettiteoriaan ole niin hyvin tutustunut että osaisin tätä enempää avata, mutta ilmeisen hyvä asia kun kyseessä on "täyspäinen" koira. Aksuhan elää ongelmitta monilapsisessa uusperheessä. Harrastuksena on tällä hetkellä agility. 

Nartuista paikalla oli neljä. 

Rita eli virallisesti Vauhtiraidan Adore leikki taaskin hienosti. Saalista löytyy ja näyttää rakastavan leikkimistä. Tavoitteita Ritalla ja Ullalla on PK-puolella. Katsotaan millaisessa aikataulussa niitä alkaa tulla. Jäljestys sujuu hyvin ja tottiksenkin palikat alkaa pikkuhiljaa paketissa... 


Maj eli virallisesti Vauhtiraidan Aurora oli huimasti kehittynyt viimevuodesta. Silloinhan rohkeus ei juuri riittänyt leikkiin vieraan kanssa. Nyt leikki jo onnistui. Maj ja Emma harrastavat tokoa ja hakua ainakin. 


Lilli eli Vauhtiraidan Andrea vähän vielä pöhki leikittäjää mutta saatiin sekin houkuteltua puremaan ja kantamaan lelua. Tää on taas näitä... Kyllä se kotona. Ja olen nähnyt että kyllä se oikeesti kotona... Lillin omistaja sai keväällä vauvan ja pikkuhiljaa jaksaa ja pystyy taas aktivoitumaan koulutukseen. Jotain kursseja on jo katseltu.

Ensimmäistä kertaa mukana oli myös Alma eli Vauhtiraidan Alma. Alkuhämmennyksen jälkeen Alma saalisti ja leikki ihan hyvin. Alma on hienosti koulutettu, hyvin käyttäytyvä kaunis narttu. Jäljestystä suunnitteilla ja isännän kanssa käyvät juoksemassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

RIP Vauhtiraidan Amulet "Lucius" 17.3.2019-14.3.2024

Olit luonamme vain hetken, nyt matkasi jatkuu korkeuksiin. Ehkä mitään ei jäänyt kesken, vaan kuuluit nyt jo taivaan kotiin. Lucius kuoli yl...