sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Pennut 3vko

Eka madotus annettiin tänään. Jauhelihaa maisteltiin kädestä syötettynä ja kaikille maistui mainiosti.
Kaikki pennut ovat jo yli kilon painoisia - suurin on tällä hetkellä Amulet ja pienin edelleen Ana.
Melkein kakista saatiin kuvat tänään "väliaitauksessa" jonka jouduin rakentamaan kun menevöt jo niin kovaa kun heidät nostaa lattialle kun pentulaatikkoa siivotaan... Kuvia selatessa huomasin että ainoastaan Aurorasta ei ollut yhtään kuvaa.. lopetin kuvaamisen kun pennut väsähtivät ja illalla valo ei oikein enää riitä..
Pojat:
Arrow the reipas ja rohkea. Painelee jo häntä pystyssä pitkin kämppää. Pentulaatikossa saattaa istuskella ja haaveilla - ja murisee jos joku tulee päälle makaamaan. Itse hän taas ei juuri välitä kenen päältä kävelee ja saattaa kiivetä koko pentujoukon päälle makaamaan. Nenä toimii ja on ahne! Tulee ihmisen eteen istumaan ikäänkuin odottaen jotakin. Vähän ehkä totinen pentu tavallaan..

Amulet on myöskin reipas ja rohkea. Tällä hetkellä myös suurin. Ihana vaalea nallekarhu joka tuntuu tykkäävän erityisesti Tuomaksesta. Painelee myös häntä pystyssä menemään ja liikkuu hyvin. Ahneutta tuntuu myös löytyvän. Fiksukin on - säkkituolissa kuvatessa ymmärsi että putoaa jos kävelee reunan yli. Iloinen hännänheiluttaja.

Agentti on varovaisempi liikkuja. Iso poju joka monesti tulee viimeisten joukossa maitobaariin.

Tytöt:
Andrea on melko reipas ja rohkea - vähän harkitsevaisempi kuin pojat. Käyttää ääntään jos joku tunkee "hänen" tissilleen. Ahne ja hyvä liikkumaan. Hakee ihmisen kontaktia mutta ei viihdy sylissä kauaa. Kaunis, niin suloinen...

Ana the pieni ja pippurinen. Tunkee maitobaariin ja pitää "tissinsä". Harkitsevainen liikkuja, viihtyy sylissä.

Adore suloinen kikkarapää. Viihtyy ihmisen lähellä. Tuomaksen mukaan puree eniten muita pentuja - itse en kyllä sellaista ole huomannut... Liikkuu hyvin. Kuvaushetkellä jo melkein unten mailla - ei kiinnostanut liikkua.

Alma the ahne pikku riiviö. Tämä saattaa seistä toisen pennun päällä ja murista. Varovainen liikkuja. Ahne kuten mummunsa ja äitinsä.

Aurora on pennuista tummin. Varovainen liikkuja, ahne. Monesti viimeisten joukossa maitobaarissa.

Muutama lisäkuva Andreasta ja Arrowista


Linkki Facebookin kuva-albumiin: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2361354203927748&type=3
Vaaleammista tulee ehkä jotain tämän tyyppisiä isona - Romi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

EI PENTUJA Wilmalle

Wilma ultrattu tänään tyhjäksi. Ei ole nyt keväällä pentuja tulossa Wilmalle ja Baballe. Ehkä yritämme viimeisen kerran vielä syksyllä 2024